Frequently asked questions

Adriaticshuttle tilbyr transportservice til faste priser. Det er mye billigere og mer komfortabelt enn lokal taxi og sparer deg tid. Transportutgifter bestemmes på forhånd, og prisen er ikke avhengig av økt sesongbasert etterspørsel etter taxitransport.
-Transport fra startpunkt til destinasjon -fri tilgang til Wi-Fi -gratis nettbrett -gratis flaske vann -gratis bagasje transport -gratis samtaler til hvor som helst i Kroatia -hjelp fra sjåfør for alle problemer og spørsmål
Hver gang du bestiller en tur med retur, gir vi deg 10% rabatt på returruten.
Alle bestillingssider, som krever at du oppgir personlige informasjoner, er sikret ved hjelp av SSL-kryptering. Når du legger inn din bestillingsdata, blir du overført til T-Com sikker betalingsside hvor du vil betale. Vi ser aldri kredittkortopplysningene dine, og de lagres ikke på vår nettside.
Ja, du kan bestille via telefon +385 98 667 634. Vi er tilgjengelige på whatsapp og via e-post adriaticshuttle@gmail.com
Ja, du kan betale direkte til sjåfør.
Hvis flyet ditt er forsinket, vil sjåfør bli informert om forsinkelsen og vil vente på deg uten ekstra kostnad. Vi følger alltid med hvert fly, slik at du ikke trenger å bekymre deg.
Ja, dette er en 24-timers tjeneste.
Ja, alle våre sjåfører snakker perfekt engelsk, slik at du kan kommunisere med dem som du vil. Noen av våre sjåfører snakker italiensk og tysk i tillegg til engelsk.
Hvert av våre kjøretøy har fri wifi og gratis nettbrett, slik at du kan sjekke e-post, internett eller spille spill på turen. I tillegg til dette har du gratis flaske vann.
Vår sjåfør vil hente deg på ønsket startpunkt. Hvis transport inkluderer flyplassen, fergehavn eller lignende, venter sjåfør på deg ved utgang med ditt navn som er skrevet på et skilt.
Ja, vi tilbyr bilstoler og boosters bilseter til barn med alle barnesikringsutstyr. Vennligst ikke glem å informere oss på forhånd, under bestillingsprosessen eller via e-post.
Alle våre sjåfører er profesjonelle med lang erfaring innen passasjerbefordringstjenester.
Du bestemmer deg for om du vil gi sjåfør et tips.
Røyking er ikke tillatt i våre kjøretøy, men hvis du er en røyker, vil vi stoppe i 5 minutter på reise som er lenger enn en time.
Du kan avbestille det for gratis opptil 24 timer før transport.
Vår bagasjepolitikk følger nøye med bagasjeregler av flyselskapene. Per hver passasjer er det tillatt å sjekke inn en bagasje og to stk håndbagasje (én håndbagasje og i tillegg en liten håndveske eller en liten veske). Hvis du har ekstra bagasje, vennligst send oss en e-post på forhånd.